Субота, 27.07.2024, 10:30




Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Хто бажає малювати
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Непогано
3. Добре
4. Погано
Всього відповідей: 59
Відправити SMS
Пошук
Друзі сайту


Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

4 жовтня в нашому Єрківецькому НВО відбувся захід до Дня вчителя.

Старші учні нашої школи із захоплення допомагали в підготовці і чекали цього дня , не менше ніж вчителі. Адже настане день, коли вони можуть спробувати себе в ролі вчителя. Це був цікавий захід. Музика гучно лунала по всій школі.
Уся шкільна наша родина щиро вас вітає.
Щастя, здоров'я й успіхів вам бажає,
Дай вам, Боже, ще довго молодіти,
Та й не одну осінь ще з нами зустріти.
За те тепло, що в серці нам вкладаєте,
Любов до рідної землі,
За те добро, якого нас навчаєте,
Спасибі, дорогі учителі!

... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: alinayaryna1789 | Дата: 04.12.2019

Учні Єрківецького НВО щороку беруть активну участь в інтернет-олімпіадах.


Цьогоріч учні 4 класу з класоводом Коркач В.В., взяли участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді "Всеосвіта Осінь 2019" з української мови, математики та літературного читання. Вісім учнів стало переможцями та отримали Дипломи І та ІІ ступеня.

Учні 3 класу взяли участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді "На Урок" з математики, української мови та літератури. Сім учнів стало переможцями та одержали Дипломи I та ІІ ст. Молодці!!!

... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: ronaldios2003 | Дата: 04.12.2019

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

Адже з кожної маленької дитини колись виростає доросла людина, а потім – батько чи мати, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням. З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах з 11 по 15 листопада 2019 р пройшов-  Тиждень безпеки дорожнього руху.

... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: komfi8895 | Дата: 04.12.2019

22 листопада у школі відбувся урок-реквієм пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років. Для школярів організовано та проведено бесіди та тематичні години . Документальні фільми, факти, твори українських письменників та поетів вплелися у канву заходу «Хронометр незабутнього», торкнулися душі кожного. Учні та педагоги школи вшанували хвилиною мовчання пам’ять про тих, хто став жертвою Голодоморів в Україні, вшанували і тих, хто за окраєць хліба не доносив на брата, не відривав окраєць хліба від голодних дитячих ротів, не торгував святинею… Мовчазним висновком, що ятрив душі і пломенів у очах учасників історичних уроків яскріло: «Хай не повторяться ніколи жахіття Голодоморів!».





< ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: olhachymbyl2526 | Дата: 04.12.2019

Ось і промайнули хвилюючі миті святкування 50-річного ювілею Єрківецької середньої школи.

Дякуємо всім, хто долучився, до такої значимої події в житті нашого закладу, хто був присутнім на святі! Особлива подяка за подарунки, допомогу і підтримку сільському голові Дівичківської сільської ради Девку Т.П., начальнику відділу освіти Шаблієнко Н.А., керівнику фермерського господарства «Геркулес» Шереметі К.М., отцю Леоніду, голові профспілки Каменській Н.І., випускнику школи Гичу М.М., керівнику народного ансамблю «Калинонька» Рубасі М.М., хореографу Шульзі Н.М., педагогічному колективу, мамам та татусям за талановитих діток, а також ведучим-випускникам Смаглюк Марії, Рижову Андрію та учням 10 класу Кондратенко Максиму і Чимбиль Ользі.

Зичимо всім присутнім міцного здоров’я, запалу, миру, невичерпної енергії, віри та наснаги, щедрості серця, людської поваги. Будьте завжди щасливі! До нових зустрічей!

Переглядів: 363 | Додав: kor13tanya | Дата: 12.11.2019

3 червня 2019 року у Єрківецькому НВО відбулось урочисте відкриття пришкільного табору «Веселка». Саме тут вихованці закладу зможуть гарно та корисно провести час, порозважатися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати та помандрувати видатними місцями рідного краю.

... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: Зубенко_Б_А | Дата: 05.06.2019

Яскраві вишиванки, різнокольорові квіти, усмішки та сльози – відсвяткували свято останнього дзвінка в Єрківецькому НВО.

У п'ятницю, 31 травня, в школі голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі вітання i кожне людське серце відгукувалося на малиновий передзвін дзвінка, що сповіщав про веселу пору канікул та відкривав дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості, проводжаючи випускників у доросле життя.

... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: Зубенко_Б_А | Дата: 05.06.2019

 

Випускне свято у дитячому садочку «Барвінок» радісна і трепетна подія. Свято відбулося у новому, сучасному залі. Педагогічний та дитячий колективи, а також адміністрація закладу висловлює найтепліші слова подяки Дівичківській об’єднаній територіальній громаді на чолі з головою Девко Т.П. за ремонт залу, за розуміння, підтримку та створення комфорту.

Вчорашні малюки вже прощаються з садочком, звучать слова подяки працівникам,батькам.А діти красиві, поважні, вони-випускники, щиро діляться з усіма своїми мріями про майбутнє: жартують, співають, танцюють і навіть не усвідомлюють що закінчилось безтурботне дитинство. Побажаємо щасливої дороги у невідані світи наук піднятися до таких висот, як ті повітряні кульки. Хай здійсняться усі ваші мрії! В добру путь, дорогі малята-дошкільнята!!!

... Читати далі »

Переглядів: 527 | Додав: Зубенко_Б_А | Дата: 04.06.2019

День вишиванки – Всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. Щороку в третій четвер травня організатори свята закликають всю Україну в цей день одягнути вишиванку.

Учні та вчителі Єрківецького НВО усмішками на обличчях, піднесено-патріотичним настроєм теж залюбки приєдналися до акції. Святкування розпочали флешмобом і продовжили квестом «Вишиванка – символ України"

... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: Зубенко_Б_А | Дата: 16.05.2019

У дошкільному віці закладаються основи здоров'я і довголіття, формується система рухових умінь і навичок, створюється фундамент для виховання фізичних здібностей, розвиваються морально-вольові якості. Тому дуже важливо саме на етапі дошкільного виховання створити оптимальні умови для успішного формування і розвитку необхідних якостей.
В Єрківецькому НВО за сприяння і підтримки голови Дівичківської ОТГ Девка Т.П. було зроблено ремонт класної кімнати під спортивну залу для дошкільнят, завезено спортивний інвентар. 
Отже, довгоочікуване бажання переступити поріг кімнати настав. Здивування, радість і захоплення побаченим безмежне.

... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: Зубенко_Б_А | Дата: 18.04.2019

« 1 2 3 4 ... 26 27 »
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Не поспішай
Календар
«  Липень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Теги
Корисні посилання
Block title
Національна дитяча гаряча лінія
Block title
Національна гаряча лінія
Єрківці НВО © 2024 тел./факс: (04567) 2-51-2127.07.2024 Конструктор сайтів - uCoz